Teman-temanku

Google+ Followers

Tuesday, February 7, 2012

Apa itu C.I.N.T.A ??

Bismillahirrahmaanirrahiim..


Okayh! Hari ni Che Long nak story about CINTA !! 

Wowow, semua tersengih ek bila sebut pasal cinta. Biasalah..dah naluri manusia macam tu kan..nak buat macam mana lagik. Terutama yg dah naik umur 20-an ni. Mulalah nak pikir pasal nak cari pakwe la, makwe la. Nak cop dia tu la, nak cop dia ni la. Kadang2 tu ada sampai gaduh sama2 kawan sebab jeles org yg diminati terlepas ke tangan org lain. So, apa yg antum semua paham ttg Cinta ini?

Hurm..kalau ditanya ttg cinta pada Che Long, benda pertama yg terlintas di kepala adalah blur=blank=kosong. Sebab, Che Long takde pakwe. *huhu, perlukah state itew?* YESS, perlu! Kerana pakwe bukanlah keperluan hidup manusia. Takde pakwe, tak mati pun. Takde pakwe, mkn kenyang je. Takde pakwe, tidur lena ja. Takde pakwe, study lagi mantap. Takde pakwe, hati lagi tenang beribadah. Nak jugak pakwe? Nikoh ajer la..Senang citer, tutup buku.

Okey, apa yg Che Long nak share di sini bukanlah Cinta Biasa, ok.. Hari ni Che Long nak promote habis-habisan program Nisa' Talk-Show 2012 yg akan dianjurkan pada 3 MAC 2012 (Sabtu) ni. Catriona Ross (artis tue), orang kampung Che Long akan turun Perlis turut sama menjayakan program ini. Program ni tagline nyer adalah...



"Segalanya bermula dari Cinta.."

Best kan bunyi tagline nyer? Ha, memang best pun.. Seyes cakap ni, BEST... Che Long tau la sebab Che Long sendiri yg jadi antara committee member program ni ha..

So, jemput la datang ramai2 ye.. Maklumat program macam kat bawah ni. Selain dari Cat, ada sorang panelis hebat lagi yg akan menjayakan talk-show ni, mencurahkan mutiara2 ilmunya. Sapekah org itu?  Orang hebat kat Perlis ni. Ha, kalau nak tau, jom la datang ramai2. Ops, sorry, ni untuk perempuan ajer. Teringat plak iklan "untuk kite-kite aje.." tu.

Talk-show ni akan buat petang. Malamnya plak kita ada majlis dinner bersama Cat jugak. Kira macam sesi ramah mesra gitu la. Tapi, dinner ni berkupon tau. Satu kupon harga RM50 je. Menu makanan, Che Long dah tgk, best... Tempat dinner pun best.. Kalau berminat nak beli kupon, blh la kontek Che Long yer, 013-4340255.

Bila lagi kita nak ramah mesra dgn artis kan? Inilah peluangnya, untuk kita dgr story LIVE dari Cat, macam mana dia boleh berubah. Sebelum ni, kita tgk dan baca dalam berita, blog, majalah da akhbar je kan..

Pelbagai gerai jualan pun dibuka nanti, Insya-Allah.. Sesapa yg minat nak bukak gerai jualan, bolehlah kontek ek. Aktiviti-aktiviti menarik menanti anda..



Jangan lupa tau program ni 3/3/2012!!!



Lensa Che Long: Untuk makluman lanjut tentang Nisa' Perlis, anda boleh layari : http://nisaps.blogspot.com/ atau boleh je search FB Nisa' Perlis kay.. adios. Jom, kita bercinta di majlis ilmu. Sirru 'ala barakatillah.


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Follow by Email